Este important sa stii care sunt drepturile si obligatiile tale. Te rugam sa citesti cu atentie detaliile.                                                                            

Termeni si conditii

 1. Site-ul de comert electronic zgubidubi.ro este proprietate a SC M’RUNIQUE SRL. Plasarea unei comenzi pe site-ul zgubidubi.ro implica acceptul dumneavoastra asupra  termenilor  si conditiilor care reprezinta reglementările legislative aflate în vigoare: OrdonanÅ£a nr. 21 din 21 august 1992 privind protecÅ£ia consumatorilor, publicată în Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992; Legea comerÅ£ului electronic - nr. 365 din 7 iunie 2002, publicată în Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002; OrdonanÅ£a nr. 130 din 31 august 2000 (actualizată până la data de 12 ianuarie 2004) privind protecÅ£ia consumatorilor la încheierea ÅŸi executarea contractelor la distanţă, publicată în Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003, aprobată cu modificări prin Legea 51/2003; Hotărârea 74/2011 privind siguranÈ›a jucăriilor, publicată în Monitorul Oficial pe 18 februarie 2011; Ordonanţă de urgenţă nr. 34/2014 din 04/06/2014.

2. SC M’RUNIQUE SRL isi rezerva dreptul de a modifica si a adauga noi prevederi fara o notificare in prealabil.

3. Informatiile prezentate pe acest site nu au valoare de oferta angajanta pana in momentul in care dumneavoastra nu ati lansat o comanda care se va inregistra in “cosul de cumparaturi” si apoi in “finalizare comanda”.

 

4. Drepturi de autor

ConÅ£inutul acestui site (imagini, texte, grafice, elemente de grafică WEB, programe, obiectul comunicarilor prin e-mail ÅŸi alte date) - apartine SC M’RUNIQUE SRL ÅŸi/sau a colaboratorilor săi ÅŸi este apărat de legea pentru protecÅ£ia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul M’RUNIQUE a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseÅŸte conform legilor în vigoare (administrativ, civil sau penal). Fotografiile ÅŸi orice informaÈ›ii pot fi folosite numai cu acordul scris al SC M’RUNIQUE SRL.

 SC M’RUNIQUE SRL administreaza acest site cu rol principal in comert electronic, dar si de a informa, de a fi in contact cu dumneavoastra. Puteti descarca informatii de pe acest site, dar numai pentru scop necomercial si numai pentru a le utiliza in interesul dumneavoastra personal. Transmiterea, modificarea, reutilizarea, publicarea, raportarea sau utilizarea in orice mod a acestor informatii in scopuri publice sau comerciale, fara acordul scris al SC M’RUNIQUE SRL sau a partenerilor sunt strict interzise.

6. Responsabilităţi privind produsele

Cu totii facem greseli, de aceea, informatiile incluse pe acest site pot contine erori de tiparire, afisare in ceea ce priveste pretul/descrierea/imaginea. SC M’RUNIQUE SRL nu îÅŸi asumă responsabilitatea pentru greÅŸelile enumerarate mai sus. În cazul în care preÅ£ul/descrierea/imaginea etc. produsului este greÅŸit(a) introdus în bazele noastre de date sau afiÅŸat(a) greÅŸit, iar livrarea nu s-a efectuat încă,ne rezervam dreptul de a anula livrarea respectivului produs ÅŸi de a anunÅ£a clientul în cel mai scurt timp despre eroarea constatată. SC M’RUNIQUE SRL nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele achiziÅ£ionate nu corespund scopului pentru care au fost achiziÅ£ionate, in cazul oricaror lipsuri/neconcordante referitoare la produse, sau orice alte aspecte.

Reclamatiile pot fi aduse la cunostinta SC M’RUNIQUE SRL in maximum 24 ore de la primirea produsului de catre client, .

 

Datele de identificare si de contact ale SC M’RUNIQUE Srl sunt urmatoarele:

M’RUNIQUE srl

Str. Alex. Papiu Ilarian, Nr. 17, cam. 1

C.U.I RO 35124672

J08 / 1701 / 2015

TRANSILVANIA-SUC. RACADAU  RO 64 BTRL RONC TR03 2153 1001

Telefon: 0727801110 

E-mail: contact.mrunique@yahoo.ro; contact@zgubidubi.ro

7. Pretul

Pretul produselor achizionate este cel specificat in rubrica “Finalizare comanda”. In pretul produselor nu intra costurile firmei de curierat si tariful perceput de firma de curierat pentru plata ramburs. Prin alegerea metodei de livrare si plata va obligati ca, odata cu plata pretului produselor sau cel tarziu la momentul livrarii produselor, sa achitati si aceste costuri. Neindeplinirea acestei obligatii de catre Cumparator da dreptul Sc M’RUNIQUE Srl sa anuleze comanda dumneavoastra, fara nicio notificare.

 Preturile afisate pe site-ul zgubidubi.ro includ TVA.

8. Vanzarea produselor

Comenzile le primim prin :

- internet www.zgubidubi.ro

- telefon 0727801110 de luni pana vineri intre orele 10.00 -  20.00, iar sambata intre orele 10.00 – 15.00

- facebook

 

Ca in orice magazin virtual, cu un simplu click pe butonul „cumpara” ati pus produsul dorit in cos si puteti continua navigarea pe site-ul nostru. In timpul vizitei prin magazin, puteti renunta la un produs, sau puteti adauga mai multe produse. În  coÅŸul de cumpărături aveti expuse toate produsele adăugate în coÅŸ, aveti detalii despre preÅ£ul pe bucată  si  preÅ£ul comenzii totale care include costul transportului. Odata finalizat cosul de cumparaturi, iti vom solicita cateva date personale:

- datele  de facturare (persooana fizica sau juridica) pentru a emite factura

- adresa de livrare ( poate fi diferita de cea cu care v-ati inregistrat in cont)

- metode de plata

- metoda de livrare

Dupa finalizarea comenzii veti primi un e-mail de confirmare, iar apoi vom expedia coletul, insotit de factura fiscala, garantie ( unde este cazul) si AWB. O comanda ce este finalizata si se afla la curier va avea atribuit un numar AWB ( nota de transport) care poate fi urmarit pe site-ul CARGUS.

Contractul de vanzare-cumparare intre Cumparator si Sc M’RUNIQUE Srl se considera incheiat la momentul livrarii produselor si platii contravalorii acestora.

 9. Date personale

Introducerea datelor dumneavoastra personale pe acest site sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivaleaza cu acordul dumneavoastra pentru prelucrarea acestor date in conformitate cu Legea 677/2001. Aceste date furnizate catre SC M’RUNIQUE SRL  sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, livrarea produselor comandate, promotii in desfasurare etc), conform legilor in vigoare. SC M’RUNIQUE SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti,  nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora, nu vânde baza de date conÅ£inând informaÅ£ii referitoare la datele dumneavoastră personale. 

SC M’RUNIQUE SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii, de a refuza colaborarea cu clientii care manifesta comportament si limbaj neadecvat sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate. 

 Potrivit legii, aveti dreptul de acces, interventie si opozitie asupra datelor dvs personale, in conditiile legii 667/2001.

10. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

www.anpc.ro

Reclamatii si sesizari

Orice reclamatie sau sesizare o puteti transmite astfel:

Mail: contact.mrunique@yahoo.ro

Telefon: 0727801110

Ajutor

Pentru asistenta in a comanda sau pentru informatii suplimentare legate de produse, va rugam sa ne contactati:

Mail: contact@zgubidubi.ro

Telefon: 0727801110

 

Ce spun clientii nostri

Oana Bertea

Inca de la prima comanda am fost foarte incantata de acest site. Personalul este calduros si amabil iar livrarea se face foarte rapid. Cuvantul cu care asociez intotdeauna ZGUBIDUBI este CALITATEA! Toate produsele lor sunt de o calitate excelenta si potrivite pentru varsta din descriere.
Oana Bertea - Predeal

Renata Varlan

Livrare in doar 2 zile, multe produse din care sa alegi si preturi accesibile. Am cumparat si haine de pe acest website si am ramas placut surprinsa de calitatea lor. Intr-adevar sunt ceva mai scumpe decat cele de la mall-uri dar merita toti banii! Renata Varlan
Renata Varlan - parinte

Anca Opris

De fiecare data cand am nevoie de noi jucarii pentru copilul meu revin doar pe acest site. Ceea ce imi place foarte mult este ca jocurile lor imi fac copilul sa isi foloseasca imaginatia, mojoritatea din ele avand si un rol educational. Preturile sunt corecte iar calitatea este de top. Din punct de vedere al calitatii, hainutele sunt si ele mult peste ceea ce gasim in magazine. Recomand! Anca Opris
Anca Opris - Bucuresti

Produsele ZGUBIDUBI

Camasa Caro

RON 40.02 RON 66.70 Detalii

Bluza Dot R Tee

RON 20.70 RON 34.50 Detalii

Tricou cu Bufnite

RON 41.40 RON 69.00 Detalii

Poncho Ladybug

RON 51.75 RON 86.25 Detalii

Crazix - jo de logica

RON 59.40 RON 99.00 Detalii

Camasa Alba

RON 41.40 RON 69.00 Detalii

Se incarca..