Cum cumpar?

1. Vanzarea produselor

Comenzile le primim prin :

- internet www.zgubidubi.ro

- telefon 0727801110 de luni pana vineri intre orele 10.00 -  20.00, iar sambata intre orele 10.00 – 15.00

- facebook

Ca in orice magazin virtual, cu un simplu click pe butonul „cumpara” ati pus produsul dorit in cos si puteti continua navigarea pe site-ul nostru. In timpul vizitei prin magazin, puteti renunta la un produs, sau puteti adauga mai multe produse. În  coÅŸul de cumpărături aveti expuse toate produsele adăugate în coÅŸ, aveti detalii despre preÅ£ul pe bucată  si  preÅ£ul comenzii totale care include costul transportului. Odata finalizat cosul de cumparaturi, iti vom solicita cateva date personale:

- datele  de facturare (persooana fizica sau juridica) pentru a emite factura

- adresa de livrare ( poate fi diferita de cea cu care v-ati inregistrat in cont)

- metode de plata

- metoda de livrare

Dupa finalizarea comenzii veti primi un e-mail de confirmare, iar apoi vom expedia coletul, insotit de factura fiscala, garantie ( unde este cazul) si AWB. O comanda ce este finalizata si se afla la curier va avea atribuit un numar AWB ( nota de transport) care poate fi urmarit pe site-ul CARGUS.

Contractul de vanzare-cumparare intre Cumparator si Sc M’RUNIQUE Srl se considera incheiat la momentul livrarii produselor si platii contravalorii acestora.

 

2. Modalitatea de plata

Magazinul virtual ZGUBIDUBI acceptă următoarele modalităţi de plată:

- plata la livrare/ramburs - în momentul preluării coletului de la curier, plătind contravaloarea comenzii agentului de curierat rapid.

- plata online - direct cu cardul tău de debit sau de credit, sau puteti opta pentru plata prin Mobile Pay

 

- prin ordin de plată - pe baza facturii proforma pe care o transmitem prin email, după confirmarea comenzii. Va rugam trimiteti confirmarea de plata pe e-mail la contact@ zgubidubi.ro si specificati numarul comenzii. Datele noastre, necesare pentru efectuarea platii sunt: SC M’RUNIQUE SRL, sediu -  Brasov, Str. Alex. Papiu Ilarian  Nr. 17, Cod unic de inregistrare: RO 35124672,  Nr. Reg. Comertului: J8/1701/2015 Cont: RO 64 BTRL RONC RT03 2153 10001 Banca Transilvania, Sucursala Brasov/Racadau. 

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzile  pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului nostru bancar cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

3. Termene de livrare

Expedierea mărfurilor se efectuează în termen de 3-5 zile lucrătoare din momentul primirii comenzii, cu excepÈ›ia situaÈ›iei în care în timpul înaintării comenzii a fost trecut un alt termen de realizare a livrării. Dacă produsul comandat nu se află pe stoc în momentul comenzii, veti fi anunÅ£at(ă) prin email sau telefonic în cât timp poate să ajungă produsul la tine.

Livrarea se va efectua prin serviciul de curierat rapid CARGUS, contravaloarea transportului fiind inclusă în factură. Programul de livrari  este intre orele 10:00 - 17:00.

Marfa este expediată în ordinea în care au fost primite comenzile, până la epuizarea stocului. În cazul unui număr mare de comenzi, unele articole pot fi expediate separat, într-un termen mai mare, care nu poate depăşi totuÅŸi 3-4 săptămâni de la data primirii comenzii, iar expedierea mărfurilor are loc numai pe teritoriul României.Costurile de expediere se calculează numai o singură dată, la livrarea principală a mărfii, chiar dacă comanda se va realiza în mai multe rânduri. Termenul de realizare a comenzii se poate prelungi din motive care nu depind de firmă. 

Ne rezervăm dreptul de a face modificări curente atât ale preÈ›urilor produselor din ofertă, cât È™i ale costurilor de expediere, însă aceste modificări nu vor afecta drepturile persoanelor care au făcut comanda înaintea introducerii acestor modificări.

Produse livrate greÅŸit

Dacă Å£i s-a livrat alt produs decât cel comandat, te rugăm să semnalezi cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul ÅŸi a fi înlocuit cu cel corect. În acest caz toate costurile de retur ÅŸi transport al produsului corect vor fi suportate de SC M’RUNIQUE SRL.

 

4. Taxe transport si ramburs

In cazul comenzilor cu o valoare mai mare de 250 RON, SC M’RUNIQUE SRL va suporta cheltuielile de transport. In celelalte cazuri, Cumparatorul va suporta cheltuielile pentru transport si anume 25 RON ( max.1kg; ce depaseste greutatea de 1 kg,adtional se adauga 1.5 ron pentru fiecare kg). Suma este valabila pentru orice localitate din Romania in care Cargus  livreaza. Valoarea transportului se va regasi in factura emisa.

5. Garantia produselor

Produsele comercializate prin intermediul www.zgibidubi.ro sunt conforme cu normele europene si cele prevazute de legislatia din Romania (CE). Produsele sunt noi, in ambalajul original al producatorului, sigilate (unde este cazul), sunt insotite de factura fiscala,si (atunci când este cazul) sunt însoÅ£ite de certificatele de garanÅ£ie ale producătorilor.

6. Returnarea produselor

In conformitate cu OUG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”. In cazul in care renuntati la cumparare potrivit clauzei de mai sus, este obligatoriu sa returnati produsul exact in starea in care v-a fost livrat, adica in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat. In cazul in care nu sunt indeplinite aceste conditii, nu aveti dreptul sa solicitati rambursarea pretului. Returnarea produsului se va face catre sediul Sc M’RUNIQUE Srl, pe cheltuiala exclusiva a dumneavoastra. Efectuarea platii la momentul livrarii echivaleaza cu acceptarea irevocabila a produsului, dreptul de denuntare ne mai putand fi exercitat dupa aceasta data. Sc M’RUNIQUE Srl isi rezerva dreptul sa solicite despagubiri in cazul in care denuntarea unilaterlala este efectuata doar in scopul prejudicierii Sc M’RUNIQUE Srl.

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

• Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).

• Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.

• Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.

Daca produsul returnat este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile si dupa caz cu etichetele intacte) se va rambursa integral suma platita de client. Daca produsele returnate sunt intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi,( lovite, zgariate, rupte, arse etc) va duce  automat la aplicarea unei proceduri supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului, cuantum care va fi comunicat clientului la receptionarea produselor deteriorate.

Coletele retur se trimit la adresa: SC M’RUNIQUE SRL, Str. Alex. Papiu Ilarian nr.17, Brasov

Renuntarea la cumparare

Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractul, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la data primirii produsului returnat.

 

Reclamatii si sesizari

Orice reclamatie sau sesizare o puteti transmite astfel:

Mail: contact.mrunique@yahoo.ro

Telefon: 0727801110

Ajutor

Pentru asistenta in a comanda sau pentru informatii suplimentare legate de produse, va rugam sa ne contactati:

Mail: contact@zgubidubi.ro

Telefon: 0727801110

 

 

Ce spun clientii nostri

Nicolae Badea

Ma bucur enorm pentru ca dupa ce cumpar puzzleuri pentru nepotii mei de pe acest site, pot petrece ore in sir cu ei construindu-le. Inca mai exista magazine pentru copii cu produse de calitate iar Zgubidubi este unul dintre ele. Bravo!
Nicolae Badea - Brasov

Renata Varlan

Livrare in doar 2 zile, multe produse din care sa alegi si preturi accesibile. Am cumparat si haine de pe acest website si am ramas placut surprinsa de calitatea lor. Intr-adevar sunt ceva mai scumpe decat cele de la mall-uri dar merita toti banii! Renata Varlan
Renata Varlan - parinte

Anca Opris

De fiecare data cand am nevoie de noi jucarii pentru copilul meu revin doar pe acest site. Ceea ce imi place foarte mult este ca jocurile lor imi fac copilul sa isi foloseasca imaginatia, mojoritatea din ele avand si un rol educational. Preturile sunt corecte iar calitatea este de top. Din punct de vedere al calitatii, hainutele sunt si ele mult peste ceea ce gasim in magazine. Recomand! Anca Opris
Anca Opris - Bucuresti

Produsele ZGUBIDUBI

Bebelus Grasut Smile Face

RON 105.00 RON 175.00 Detalii

FAUCHEUSE ROUSSEAU KASTOR 500 PA

RON 105.00 RON 175.00 Detalii

Sosete Fox Knee

RON 31.05 RON 51.75 Detalii

Tunica INKA

RON 48.30 RON 80.50 Detalii

Maleta Bonnie

RON 62.10 RON 103.50 Detalii

Bluza Dot R Tee

RON 20.70 RON 34.50 Detalii

Se incarca..